Navigációs nézetek

Program nézet navigáció

Mai nap
Egész nap
Featured Kiemelt

Nőnek lenni akkor… időszaki kiállítás

Göcseji Múzeum Batthyány Lajos u. 2, Zalaegerszeg

A kiállításban kilenc olyan nő életét ismerheti meg a látogató, akik kiemelkedtek társaik közül, nem férjük vagy családjuk által boldogultak, hanem kenyérkereső foglalkozást űzve lettek megbecsült tagjai Zalaegerszeg, Zala megye társadalmának.

Folyamatban
Featured Kiemelt

Rejtélyek, sorsok, múmiák

Mindszentyneum Batthyány u. 4-6., Zalaegerszeg

A Magyar Természettudományi Múzeum és a váci Tragor Ignác Múzeum vándorkiállítása a világon egyedülálló váci lelet-együttes feltárásának a történetét, múmiák saját, személyes történeteit és természettudományos módszerekkel való vizsgálatának eredményeit meséli el.

SZABADULÓSZOBA – Az eltűnt múmiák nyomában

Mindszentyneum Batthyány u. 4-6., Zalaegerszeg

Az eltűnt múmiák rejtélye – szabadulószoba 2-6 fős csapatok részére! Vácott ünnepséget készítenek elő a feltárások 30. évfordulója alkalmából. A szervezőknek feltűnik, hogy több koporsó és 9 múmia is hiányzik. De vajon hova tűntek?

Ismétlődő program KAZAMATA

Dante: Pokol

Göcseji Múzeum Batthyány Lajos u. 2, Zalaegerszeg

Dante hétszáz évvel ezelőtt, 1321-ben, a halála évében fejezte be az Isteni színjátékot. Előadásunk Dante misztikus utazásának azt a részét mutatja be, amelyben a Poklot járja végig Vergilius vezetésével, és olyan bűnösökkel találkozik, akik nemcsak saját korukra hatottak, hanem életük és haláluk számos tanulságot tartogat az utókor számára is.